Understøt administration af workflows med Evernote Teams

Billede af en kontormedarbejder der skriver på en notesblok foran en bærbar computer, som illustrerer hvordan Evernote Teams kan bruges som en løsning til styring af workflows

Tilpas din administration af workflows

Succes handler ikke kun om hvad dit team gør... det handler også om hvordan det gøres. Og lad os bare være ærlige: nogle gange er det en rodet proces. Projekter og leverancer er i forskellige faser. Information ligger begravet i et væld af værktøjer og apps. Flere bidragsydere og interesserede parter skal give deres besyv med. Nogle gange er administration af workflows alt for meget arbejde og ikke så meget flow.

Med Evernote Teams kan du arbejde som du vil. Opret projektområder der fungerer som oversigter eller arbejdsområder for at holde styr på aktive projekter, redaktionelle kalendere og salgsforløb. Brug huskelister, fastgjorte noter og mærker til at uddelegere opgaver og gennemgå processen på en effektiv måde. Med alt samlet på ét sted ved du altid hvad der sker, og dit team behøver derfor ikke at bekymre sig om at blive velorganiseret og kan i stedet få arbejdet fra hånden.

Vær bevidst om flowet i din virksomhed

Image of two office workers looking at a whiteboard and a laptop, depicting software enhancing a business process workflowDet er et udtryk, der bruges en hel del, men hvad dækker betegnelsen workflow egentlig over? Helt grundlæggende er de trin der er involveret i enhver proces fra start til slut. Virksomheder har formaliseret deres workflows, der er fastlagt i politikker og procedurer såsom ansættelses-, fakturering-s og salgsprocesser. Der kan dog også findes flere ad hoc-workflows at holde styr på såsom kreativ udvikling til en ny markedsføringskampagne eller blot hvis tur det er til at købe kaffe!

Administration af workflows involverer brug af digitale værktøjer for at give struktur til dine workflows. Med en workflow-app til at centralisere og organisere dine forskellige projekter kan dine teams arbejde endnu mere effektivt og med mere gennemsigtighed.

Evernote Teams understøtter workflows der fungerer for dig

Takket være Evernotes enkle brugeroplevelse og fleksible workflow-værktøjer kan du oprette præcis det system til administration af workflows, der giver mening for dig. Du kan organisere teams, processer og information efter dine behov. Evernote Teams er et centralt knudepunkt, der kan tilpasses til forskellige miljøer og brugere lige fra design af cykelsko til CRM (Customer Relationship Management), HR-planlægning (HR) og meget mere.

 • Alt på ét sted
  Brug noter, notesbøger og projektområder som et enkelt CRM-system til at holde styr på kontaktpunkter for samtlige kunder. Dynamiske noter gør dokumentopbevaringen til en leg og gør det muligt at gemme stemmeoptagelser, håndskrevne noter, enhver form for dokument og endda billeder af whiteboards og visitkort. Find alt hvad du har brug for med PDF- og dokumentsøgning samt søgning efter håndskrevet tekst. Derudover integrerer Evernote Teams direkte med Outlook, Gmail, Google Drev, Salesforce, Slack, Microsoft Teams og andre vigtige dele af dine teknologiske hjælpemidler, således at du kan få adgang til og dele noter i næsten alle systemer eller miljøer.

 • Team-meddelelser og samarbejde
  Med projektområder og mærker kan al information i en note deles med dine nærmeste kolleger såvel som på tværs af teams, afdelinger og funktioner. Fastgjorte noter og 'Nyheder' i projektområder fremhæver de seneste opdateringer samt projektstatus og påmindelser. Skabeloner gør det let at organisere og dele din mødedagsordener, projektmål og ugentlige gennemgang. Projektområder og notesbøger kan også holde entreprenører og eksterne bidragydere synkroniseret med resten af teamet, samtidig med at de gemmer virksomhedsrelateret indhold på en sikker måde i dit Evernote Teams-miljø.

 • Løsninger til styring af virksomhedsprocesser

  • Opgavedelegering
   Tildel og spor opgaver med vores skabeloner for ansvarsområder eller projektoversigt. Opdateringer vises automatisk under 'Nyheder' i teamets projektområde, således at alle opdateres om workflow-fremskridt.

  • Huskelister
   Opret dine egne tjeklister i noter eller brug vores mere detaljerede skabelon med Eisenhower-modellen til at organisere opgaver og handlingspunkter efter prioriteter. Søg i alle noter ved hjælp af komplette eller ufuldstændige oplysinger for at vurdere den enkelte persons eller hele teamets fremskridt på et øjeblik.

  • Workflow-sporing
   Fleksibiliteten i Evernote Teams giver dig mulighed for at spore trin og stadier som du vil. Brug fastlagte mærker og regler for notenavngivning til at angive projektfaser (Haster, Ventende, Igangværende osv.), eller brug projektområder og notesbøger til at afgrænse projektfaserne og skabe overblik over forløbet ved at flytte noter fra ét projektområde eller én notesbog til et andet.

Forenkl processen så dit team kan fokusere på føre arbejdet fremad

Start gratis prøveperiode

Boost produktiviteten

 • Find hurtigt alt hvad du har brug for.
  Forvandl alt til en digital note med dokumentscanning. Søg efter tekst i dokumenter og billeder med PDF- og dokumentsøgning og søgning efter håndskrevet tekst. Avanceret søgesyntaks gør det lettere at hente data og finde information, og det hjælper dig med hurtigt at finde ting ved at indsnævre dine søgeresultater.

 • Veladministreret vidensadministration.
  Brug projekt- og team-projektområder til at samle alle relevante noter og dokumenter. Hold dem synkroniseret på tværs af brugere og enheder (også når de er offline), og gem det hele når projektet er afsluttet. Alle med relation til projektet eller teamet vil altid have adgang til de nyeste oplysninger, uanset hvorfra de arbejder.

Skab fremdrift for projekter og vær klar til næste skridt

Grafisk illustration af en pære der skildrer fleksibiliteten i Evernote Teams, som sikrer at teams kan skabe deres egne idéer til at administrere arbejdsgange online

Organiser arbejde efter projektfase, forløbsfase eller en hvilken som helst anden kategori der passer dit team bedst.

Grafisk illustration af noter med en tjekliste, der viser brugen af workflow-værktøjer i Evernote Teams til at spore fremskridt

Flyt indhold mellem faser på en fleksibel måde for at holde styr på arbejde, lige fra planlægnings- til afslutningsfasen.

Grafisk illustration af fire pile som peger mod midten af en cirkel, der viser brugen af team-meddelelser

Skær ned på antallet af møder ved hurtigt at holde teammedlemmerne opdateret.

Grafisk illustration af søjlediagram, linjediagram og cirkeldiagram der viser brugen af software til workflow-integration for at arbejde med flere apps på én gang

Integrer med Salesforce, Google Docs og andre apps der passer til dit teams arbejdsstil.

Forenkl processen så dit team kan fokusere på føre arbejdet fremad

/ bruger / måned

Start free trial