Saa enemmän aikaa muistiinpanosovelluksellasi

ALOITA MAKSUTTA

Pidä muistiinpanosi saatavilla

Evernote synkronoidaan laitteittesi välillä, jotta parhaat ideasi ovat aina mukanasi.

Vaihda laitteesta toiseen saumattomasti

Inspiraatio voi tulla missä vain. Aloita muistiinpano puhelimessasi ja viimeistele se matkatietokoneessa ilman, että ajatuksenvirta katkeaa.

Turvallinen ja synkronoitu

Oletko saanut tarpeeksesi siitä, että tärkeät tiedot hukkuvat? Evernote tallentaa muistiinpanot automaattisesti verkossa ja tuo ne kaikkiin laitteisiisi.

Ei signaalia? Ei hätää.

Koska voit käyttää muistiinpanoja myös poissa verkosta, ne ovat aina mukanasi – silloinkin, kun et ole lähellä Wi-Fi- tai mobiilidatasignaalia.

Sinun muistiinpanosi, sinun tapasi

Löydä muistiinpanot nopeasti

Muistikirjat ja avainsanat auttavat sinua työskentelemään tarvitsemiesi tietojen kanssa.

Järjestele asiat (tai älä)

Luo yksityiskohtainen muistikirjajärjestelmä tai pidä asiat yksinkertaisina ja anna tehokkaan haun hoitaa työt. Saat oikean muistiinpanon molemmilla tavoilla ja heti paikalla.

Nopeampi järjestely

Merkitse muistiinpanoja avainsanoilla järjestelläksesi ne kategorioihin, vaikka ne olisi tallennettu eri muistikirjoihin. Avainsanat helpottavat järjestelyä ja kasvattavat joustavuutta.

Helpot haut

Löydä muistiinpanoja hakemalla niiden otsikoita, päivämääriä, sisältötyyppejä tai avainsanoja – mukaan lukien kuvien ja käsinkirjoitetun tekstin sisältämiä sanoja – ja saa hakutuokset jo kirjoittaessasi.
Voit käyttää kahta laitetta ilmaiseksi. Päivitä Personaliin tai Professionaliin saadaksesi Evernoten kaikkiin laitteisiisi.

Lue lisää Evernoten blogissa

Näe, miten Evernote auttaa organisoimaan elämäsi.

Digitaalisten muistiinpanojen puolesta

4 tehokasta strategiaa organisoida Evernote