Evernote Teamsin tietoturvaominaisuudet

Kertakirjautuminen

Tuemme SAML:ia (Security Assertion Markup Language) Evernote Teams -käyttäjien kertakirjautumiselle (SSO). Toimimme palveluntarjoajana ja keskustelemme identiteettipalveluntarjoajasi kanssa. Suosittelemme käyttämään tätä ominaisuutta seuraaviin:

  • Salli työntekijöittesi käyttää ensisijaista kirjautumissalasanaansa Evernote-palvelussa.
  • Tue mukautettuja salasanakäytäntöjä, kuten pituus, mutkikkuus, uudelleenkäyttö ja umpeutuminen.
  • Määritä omat istunnon aikakatkaisut, jotta käyttäjien on todennettava niin usein tai harvoin kuin haluat.
  • Käytä omaa kahden tekijän ratkaisuasi ja varmista, että se on käytössä kaikilla käyttäjillä.

Roolipohjaiset käyttöoikeudet

Evernote Teams tarjoaa käyttöoikeuksille kaksi roolia: käyttäjä ja valvoja. Valvojilla on hallintakonsolin käyttöoikeudet, jossa he voivat hallinnoida laskutustietoja, käyttäjiä, muistikirjoja ja avainsanoja. Valvojat voivat ylentää ja alentaa käyttäjiä roolista toiseen. Emme tue käyttöoikeusprofiilien tai etuoikeusmallien luomista käyttöoikeuksia myönnettäessä resursseille.

Käyttäjänhallinta

Tarjoamme Evernote Teams -valvojille tosiaikaisen näkymän sen hetkisistä aktiivisista ja kutsutuista Teams-käyttäjistä. Hallintakonsolilla voit lisätä ja poistaa käyttäjiä manuaalisesti.

Olemassa olevien Evernote Teams -asiakkaiden tapauksessa, joiden henkilökohtaiset tilit on linkitetty Teams-tileille, voit myös määrittää tilisi sallimaan jokaisen liittymään tietyllä sähköpostiverkkotunnuksella, mikä vähentää työntekijöiden manuaaliseen kutsumiseen vaadittua työtä. Tämä ominaisuus ei ole uusien Evernote Teams -asiakkaiden käytettävissä, joiden tilit luotiin 31. elokuuta 2017 jälkeen.

Kun käyttäjä liittyy organisaatioosi, lähetämme kaikille aktiivisille valvojille sähköposti-ilmoituksen.

Valvojat voivat peruuttaa käyttäjän käyttöoikeudet organisaatioon. Kun käyttäjän asiakassovellus synkronoi seuraavan kerran palvelumme kanssa, se saa peruutusilmoituksen ja poistaa kaikki muistiinpanot ja muistikirjat paikallisesta asiakassovelluksesta.

Kun valvoja peruuttaa käyttäjän käyttöoikeudet, lähetämme kaikille aktiivisille valvojille sähköposti-ilmoituksen.

API:n käyttöönotto ja käytöstä poisto

Olemme laatineet Apache Thrift -API:n, jolla voit ottaa työntekijöitä mukaan ja poistaa heitä ohjelmapohjaisesti. Teemme myös yhteistyötä Oktan kanssa tarjotaksemme saman toiminnallisuuden heidän ratkaisunsa asiakkaille.

Muistikirjan hallinta

Evernote Teams -valvojat voivat hallinnoida muistikirjan kaikkia piirteitä. Näihin kuuluu jakamiskäytäntö, omistajuus, jäsenyys ja kunkin käyttäjän käyttöoikeudet. Valvojat voivat myös viedä ja poistaa kokonaisia muistikirjoja.

Tietojen palauttaminen

Evernote Teams -käyttäjät voivat poistaa muistiinpanon siirtämällä sen roskakoriin, mutta vain valvoja voi poistaa sen pysyvästi tyhjentämällä roskakorin ja yksinomaan hallintakonsolista. Tämä estää ilkeämielisiä työntekijöitä tuhoamasta tietoja ja auttaa valvojia palauttamaan poistetun sisällön nopeasti.