Capai lebih banyak dengan aplikasi mencatat nota anda

MULAKAN SECARA PERCUMA

Pastikan nota anda tersedia dengan anda

Evernote menyegerakkan merentas peranti anda supaya idea terbaik anda kekal bersama anda.

Beralih antara peranti dengan lancar

Inspirasi boleh data di mana-mana sahaja. Mulakan nota pada telefon anda dan selesaikan pada komputer riba anda tanpa kehilangan pemikiran anda.

Selamat dan disegerakkan

Sering kehilangan maklumat penting? Evernote menyimpan nota dalam talian secara automatik dan menyediakannya pada semua peranti anda.

Tiada isyarat? Tiada masalah.

Dengan akses luar talian, nota anda sentiasa bersama anda—walaupun anda tidak berada berdekatan isyarat WiFi atau data mudah alih.

Nota anda, cara anda

Cari nota dengan pantas

Buku nota dan teg bekerja untuk anda dengan maklumat yang anda perlukan.

Pastikan anda tersusun (atau tidak)

Cipta sistem buku nota yang terperinci atau pastinya segalanya mudah dan biarkan carian kami yang berkuasa melakukan kerja. Apa-apa sahaja cara, anda mendapat nota yang betul, dengan segera.

Isihan yang lebih pantas

Tandai nota dengan kata kunci untuk menyusunnya mengikut kategori, walaupun disimpan dalam buku nota yang berbeza. Teg menjadikan penyusunan lebih mudah dan amat fleksibel.

Carian dipermudah

Cari nota dengan mencari tajuk, tarikh, jenis kandungan dan kata kunci—termasuk perkataan dalam gambar dan tulisan tangan—dan dapatkan hasil semasa anda menaip.
Dua peranti ialah percuma. Naik taraf kepada Personal atau Professional untuk mendapatkan Evernote pada semua peranti anda.

Temui lebih banyak pada Evernote Blog

Lihat cara Evernote dapat membantu mengatur kehidupan anda.

Sebab Penggunaan Nota Digital

4 Strategi Berkesan untuk Menyusun Evernote