Verbeter handelsrelaties met Evernote Teams

Afbeelding van een werknemer die een computer en groot kladblok gebruikt, ter illustratie van Evernote Teams als een samenwerkingstool voor verkoop

Houd je verkoopteam gericht op de verkoop

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of sales productivity toolsDe kans is groot dat je verkoopteam elke dag uren kwijt is aan het spitten in notities, zoeken naar informatie en worstelen om te zorgen voor transparantie wat betreft hun voortgang. Opnames van telefonische verkopen en notulen variëren van sticky notes en schrijfblokken tot verschillende digitale documenten. Deze verschillende gegevensbestanden worden op verschillende plekken opgeslagen, waardoor het voor het verkoopteam moeilijker is om te onthouden waar ze zijn gebleven met bepaalde vooruitzichten. Wie weet waar de laatste verkoopscripten, e-mailsjablonen en presentaties zijn? Wat heeft marketing voor ogen? Wat is meest recente verkoopdocumentatie in Slack of Google Drive, in een e-mail, of ergens anders?

Evernote ziet door de chaos heen, zodat je team zich kan richten op de verkoop. Dynamische notities, sjablonen, notitieboeken en labels, en spaces om in samen te werken, leggen belangrijk onderzoek, verkoopmiddelen, onderpand en campagne trackers vast. Alles is geordend voor de productiviteit van verkoop en is overal gemakkelijk toegankelijk, waar je vertegenwoordigers ook aan de slag moeten. Of ze nu op kantoor, thuis of ter plekke aanwezig zijn, je team heeft minder tijd nodig om naar informatie te zoeken, waardoor het meer tijd over heeft voor de verkoop.

Afbeelding van een team aan het werk op laptops en tablets, ter illustratie van de verkoop producitiveitstools

Vergroot de productiviteit van je verkoopteam

Het beheer van verkoopinformatie en samenwerking in verkoop zijn essentieel om er voor te zorgen dat kopers efficiënt door de verkooppijplijn heen gaan. Robuuste functies verkorten de tijden die vertegenwoordigers nodig hebben voor telefonische verkoopgesprekken, contactmomenten met kopers, marketingplannen in kaart krijgen en deals sluiten. Evernote Teams werkt zoals jij wil werken. Leg notities en contactgegevens vast op een manier die jij wil en zet ze nog steeds om in notities die opgeslagen, doorzocht en gedeeld kunnen worden. Gebruik onze sjablonen of maak je eigen aan. Evernote Teams, als productiviteitstool voor verkoop, houd alles geordend en toegankelijk.

Koppel je marketingstrategieën aan je verkoopplannen

Al te vaak werken verkoop en marketing op hun eigen eilandje, waarbij ieders dagelijkse behoeftes en activiteiten gescheiden blijven. Evernote Teams brengt alles samen in een flexibele, gezamenlijke omgeving waarbij iedereen inzichten kan delen, activiteiten kan volgen en resultaten bij kan houden.

 • Houd de neuzen van verkoop en marketing dezelfde kant op met spaces die zich toeleggen op specifieke verkoop kwartaalcijfers, campagnes, sectoren of andere logische combinaties die voor jouw team werken.

 • Centraliseer en orden de nieuwste verkoopmaterialen en tools zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor vertegenwoordigers.

 • Gebruik het Marketing Plan sjabloon om inzichten van je vertegenwoordigers vast te leggen omtrent achtergrond, SWOT-analyse en klantpersona.

 • Profiteer van het Social Media Agenda sjabloon om een plan op te stellen voor betrokkenheid, het informeren van belangrijke push data omtrent verkoop en om alle betrokkenen in real-time te updaten.

 • Maak eigen sjablonen aan om betrokkenheid bij te houden, vertegenwoordigers te helpen de marketing impact te voorspellen van binnenkomende sales funnel en de berichten te verwerken die de meeste aandacht binnen een campagne krijgen.

Er zit veel werk in elke verkoop. Bewaar alles op één plek

Start gratis proefperiode

Nooit meer zweten voor een nieuw verkoopverhaal

De juiste informatie op het juiste moment kan het verschil maken tussen een afgesloten deal en een verloren kans. Met Evernote Teams zijn de gezamenlijke kennis en bronnen voor iedereen binnen handbereik.

 • Bouw aan een robuuste accountgeschiedenis met dynamische notities die afbeeldingen, audio, video, Google Drive bestanden en zelfs geknipte Slack gesprekken bevatten.

 • Bereid een pitch voor met snelle toegang tot elk onderzoek en inzicht—van notities van andere vertegenwoordigers tot de laatste verslagen—alles geordend, doorzoekbaar en op elk moment beschikbaar.

 • Gebruik onze Verkoop Pre-Call Planner om de relatie met de aanwezigen en het belang van de deal, benodigdheden, belangrijke vragen en antwoorden op verwachte vragen uit te werken.

 • Voer verkoopgesprekken in een handomdraai en ga verder vanaf het punt waar je gebleven was om het volledige overzicht beschikbaar is op de plek waar jij bent—zelfs offline.

 • Volg de uitkomsten van een pitch en de daarop volgende stappen met het sjabloon Nabespreking van Gesprek.

 • Zet documenten en handgeschreven impressies op in digitaal doorzoekbare notities met Document Scannen, PDF en Document Zoeken en zelfs Handschrift Zoeken.

Beheers je customer relationship management

Kleinere verkoopteams gebruiken Evernote Teams als een samenwerkingstool voor verkoop en Customer Relationship Management (CRM) platform. Notities en notitieboeken zijn gemakkelijk aan te passen om elke interactie, persoonlijke voorkeur, deal, bestelgeschiedenis en betrokkenheid bij klantenservice bij te houden. Spaces kunnen dienen als een gebruikersvriendelijk dashboard om de laatste activiteiten en ontwikkelingen bij te houden en alle betrokken up-to-date te houden.

Versnel handel

Evernote Teams creëert de afstemming die het verkoopteam nodig heeft om dubbel werk en hobbels te voorkomen in hun workflow. Naadloze verkoopsamenwerking en informatiebeheer maken de voorbereiding en administratie efficiënter, waardoor er tijd over blijft voor de handel. Laten we zetten dat een gemiddelde vertegenwoordiger met 30 accounts per dag bezig is. Door elk proces met maar vijf minuten te versnellen, kan dat al meer dan twee uur extra opleveren om verkoopdoelen te halen.

 • Gebruik het Strategische Planningssjabloon om er voor te zorgen dat iedereen op een lijn ligt met jouw visie en verkoopdoelen.

 • Gebruik een space voor het inwerken van nieuwe vertegenwoordigers—alle benodigde processen, bronnen en tools zijn gecentraliseerd om ASAP aan de slag te kunnen en aan de doelen te werken.

 • Maak je verkoopteams sterker door goedgekeurde verkoopscripts en de laatste berichten voor elke fase van de sales funnel boven in je space vast te zetten.

 • Bespreek een samenhangende verkoopstrategie en vastomlijnde verkoopprocessen in aangepaste notities, die met afdelingen en teams gedeeld zijn.

Elimineert gaten die het verkoopproces afremmen

Grafische illustratie ter illustratie van het opslaan van verkoopdata van het web in Evernote Teams

Verzamel externe informatie over mogelijkheden van websites en recente nieuwsartikelen.

Grafische illustratie ter illustratie van het opslaan van verkoopinformatie in e-mails en contacten op een smartphone

Voeg interne informatie toe uit telefoongesprekken, notulen, visitekaartjes, e-mails en Slack gesprekken.

Grafische illustratie van een document met een cirkeldiagram boven een ander document, ter illustratie van Evernote Teams als lead generation oplossing

Centraliseer verkoopzekerheid en -informatie voor leads zodat iedereen toegang heeft.

Grafische illustratie van pijlen die een staafdiagram omcirkelen, ter illustratie van Evernote Teams integratie van productiviteitstools voor verkoop

Houd betrokkenen op ge hoogte met één plek voor updates.

Er zit veel werk in elke verkoop. Bewaar alles op één plek

/ Gebruiker / Maand

Start free trial