Ondersteun workflow management met Evernote Teams

Afbeelding van een medewerker die op een kladblok voor een laptop schrijft, ter illustratie van Evernote Teams als een workflow beheer oplossing

Pas je workflowbeheer aan

Succes is niet alleen iets wat je team heeft; maar gaat ook over hoe je dat doet. En laten we eerlijk zijn—soms is het proces heel rommelig. Projecten en resultaten bestaan in verschillende fases. Informatie is vaak begraven in een groot aantal tools en apps. Verschillende medewerkers en betrokkenen mogen meebeslissen. Soms is het beheren van workflows teveel werk en te weinig flow.

Met Evernote Teams kan je op jouw manier werken. Maak spaces aan die fungeren als dashboards en werkplekken om actieve projecten, redactionele agenda's en verkooppijplijnen bij te houden. Gebruik to-do lists, vastgezette notities en labels om taken toe te wijzen en effectief door het proces heen te lopen—jouw proces. Met alles op een plek, heb je altijd een antwoord op de vraag "Waar zijn we daarmee?" Jouw team hoeft zich geen zorgen meer te maken over de organisatie, zodat het dingen gedaan krijgt.

Ken je business flows

Image of two office workers looking at a whiteboard and a laptop, depicting software enhancing a business process workflowHet is een term die vaak gebruikt wordt, maar wat is een workflow eigenlijk? In feite zijn het de stappen van een proces, van begin tot eind. Bedrijven hebben vaak geformaliseerde workflows vastgelegd in beleid en procedures, zoals het aannemen-, betalen en verkoopprocessen. Je hebt ook meer ad hoc workflows om bijvoorbeeld creatieve ontwikkeling en een nieuwe marketing campagne bij te houden of de vraag "Wiens beurt is het om koffie te halen?" te beantwoorden.

De praktijk van workflowbeheer bevat het gebruik van digitale tools om structuur aan je workflows te bieden. Met een workflow app om je verschillende projecten te centraliseren en te organiseren, werken je teams effectiever—en transparanter.

Evernote Teams ondersteunt workflows die voor jou werken

Dankzij Evernote gemakkelijke gebruikerservaring en flexibele workflowbeheer kan je het workflowbeheersysteem maken dat voor jou werkt. Orden teams, processen en informatie zoals jij dat nodig hebt. Evernote Team is een gecentraliseerde hub dan aanpasbaar is aan verschillende omgevingen en gebruikssituaties—van fietsschoenontwerpen tot customer relationship management (CRM), human resources (HR) planning en meer.

 • Alles op een plek
  Gebruik notities, notitieboeken en spaces als een lichtgewicht CRM om elk klantcontactpunt bij te houden. Dynamische notities maken documentsopslag een fluitje van een cent—het vastleggen van stemopnames, handgeschreven notities, elk documenttype en zelfs afbeeldingen van whiteboards en visitekaartjes. Vind alles dat je nodig hebt met zoeken in PDF's en documenten en handschrift. Evernote Teams integreert ook direct met Outlook, Gmail, Google Drive, Salesforce, Slack, Microsoft Teams en andere belangrijke delen van je technologische stapel zodat je jouw notities in bijna elk systeem en bijna elke omgeving kan bekijken en delen.

 • Teamcommunicatie en -samenwerking
  Door middel van spaces en labelen kan elke soort informatie in een notitie gedeeld worden met directe collega's en hele teams, afdelingen en functies. Vastgezette notities en "Wat is er nieuw" binnen spaces benadrukken recente updates, project statussen en herinneringen. Sjablonen maken het gemakkelijk om je Agenda vergaderingen, Project Doelen en Weeklijkse Overzichten te ordenen en te delen. Spaces en notitieboeken houden opdrachtnemers en externe betrokkenen gesynchroniseerd met de rest van het team, terwijl zakelijk gerelateerde content in je Evernote Teams veilig opgeslagen wordt.

 • Zakelijke procesbeheer oplossingen

  • Taken Delegeren
   Wijs taken toe en houd ze bij met onze Gebieden van Verantwoordelijkheid of Project Overzicht sjablonen. Updates verschijnen automatisch in "Wat is er nieuw" in de Teams space, zodat iedereen bij blijft met vooruitgang van de workflow.

  • To-do lists
   Maak je eigen checklists in notities of gebruik ons meer gedetailleerde Eisenhower Matrix sjabloon om je taken en to-do's te ordenen op prioriteiten. Zoek in alle notities op afgeronde en niet-afgeronde to-do's om individuele of teamsvoortgang meteen te bekijken.

  • Bijhouden van Workflow
   De flexibiliteit van Evernote Teams geeft je de mogelijkheid stappen en fasen bij te houden, hoe jij wil. Gebruik labels en notitie naamconventies om projectfasen aan te geven (Urgent, Uitgesteld, In Uitvoering, etc.). Of gebruik spaces en notitieboeken om projectfasen af te bakenen door notities naar een ander space of notitieboek te verplaatsen om de voortgang aan te geven.

Vereenvoudig zodat je team gericht in beweging blijft

Start gratis proefperiode

Stimuleer productiviteit

 • Vind alles dat je nodig hebt, snel.
  Zet alles om in een digitale notitie met document scannen. Zoek naar tekst in documenten en afbeeldingen met PDF en document zoeken en zelfs handschrift tekst. Data retrieval en info discovery is veel makkelijker met geavanceerde zoeksyntaxis waardoor je alles snel vindt door je zoekresultaten te verfijnen.

 • Kennisbeheer, beheerd.
  Gebruik project- en teamsspaces die alle relevante notities en documenten bevatten. Houd alles gesynchroniseerd met alle gebruikers en apparaten (zelfs offline). Berg alles op wanneer het project afgerond is. Iedereen die betrokken is bij het project of team heeft altijd toegang tot de nieuwste informatie, waar ze ook werken.

Help projecten voorwaarts en wees voorbereid op wat er nog komt

Grafische illustratie van een gloeilamp, ter illustratie van de flexibiliteit die Evernote Teams aan teams geeft om hun eigen ideeën te laten creëeren voor het online beheren van hun workflows

Orden je werk op basis van projectfase, proceskern of welke categorie je team ook bedenkt.

Grafische illustratie van notities met een checklist, ter illustratie van de Evernote Teams workflow tools om voortgang bij te houden

Verplaats content gemakkelijk tussen fasen om al je werk bij te houden, als het van "mee bezig" gaat naar "gereed".

Grafische illustratie van vier pijlen die naar het centrum van een cirkel wijzen, ter illustratie van het gebruik van teamberichten

Snoei in het aantal vergaderingen door teamleden up-to-date te houden.

Grafische illustratie van een staafdiagram, lijngrafiek en cirkeldiagram, ter illustratie van de integratie van workflow software om in verschillende apps tegelijk te werken

Integreer met Salesforce, Google Docs en andere apps zodat het aansluit op de werkstijl van je team.

Vereenvoudig zodat je team gericht in beweging blijft

/ Gebruiker / Maand

Start free trial